Mentor worden

BilancioZorg zorgt voor balans in het persoonlijke leven

Er komen steeds meer kwetsbare mensen die zelf niet (meer) in staat zijn om besluiten te nemen over hun eigen verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Een mentor helpt deze mensen door tijdelijk of voor langere tijd de regie over te nemen. Omdat het aantal mensen dat hulp nodig heeft van een mentor groeit, stijgt ook de vraag naar mentoren. Het aantal verzoeken voor mentorschap neemt jaarlijks toe en zal naar verwachting de komende jaren blijven stijgen.

Soms wordt een familielid aangesteld tot mentor. Maar lang niet altijd is dit mogelijk. In dat geval behartigt een professionele mentor de belangen van de persoon in kwestie. Een professionele mentor wordt ook wel een ‘onafhankelijke’ mentor genoemd, omdat het geen familie is en ook niet op een andere manier een connectie heeft met de cliënt.

De franchiseformule van BilancioZorg

BilancioZorg is opgericht als een franchiseformule. Door franchisenemer te worden bij BilancioZorg krijgen ondernemers de gelegenheid om hun eigen bedrijf in mentorschap succesvol en winstgevend te exploiteren. Samenwerken met BilancioZorg betekent een samenwerking op basis van een total business concept: een combinatie van vakinhoudelijke samenwerking én samenwerking op marketinggebied én samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering/bedrijfsprocessen. Door op deze manier samen te werken, worden alle betrokken partijen beter.

Over BilancioBudget

Hoe ziet voor ons de ideale mentor eruit?

Wij zoeken ambitieuze ondernemers die hun eigen bedrijf in mentorschap in hun eigen rayon willen starten als franchisenemer van BilancioZorg.

Lees meer

Onze ideale bewindvoerder

De voordelen van franchise

Als franchisenemer bij BilancioZorg geniet u van veel voordelen. Denk aan continuïteit voor de lange termijn, gemak, kwaliteit, partnerschap en een uniforme werkwijze.

Lees meer

Uw voordelen

Aanmeldprocedure

Herkent u zichzelf in het profiel van de franchisenemer en bent u enthousiast? Dan gaan we graag met u in gesprek.
Wat volgt is de opleiding Mentorschap en daarna de start van uw bedrijf.

Lees meer

Heeft dit uw interesse gewekt?

En wilt u vrijblijvend onze uitgebreide brochure voor franchisenemers ontvangen?

Contact opnemen

Zoekt u een mentor of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.