Aanmeldprocedure

Herkent u zichzelf in het profiel van de franchisenemer? Als u enthousiast bent en mentor wilt worden bij BilancioZorg dan kunt u zich hier aanmelden. Daarna zullen we kennismaken met elkaar.

In een gesprek waar zowel uw vragen als onze vragen aan de orde komen, kijken we of we bij elkaar passen. Daarna spreken we de intentie uit om te gaan samenwerken. Deze samenwerking bestaat uit twee fasen.

Fase 1: Post-hbo praktijkopleiding Mentorschap

We vinden het belangrijk dat u eerst kiest voor het vak mentorschap en daarna kijkt in welke vorm u dat gaat doen. Daarom volgt u eerst de praktijkopleiding. Deze opleiding biedt een unieke combinatie van vaardigheden en kennis. Het behandelt de theorie, de praktijk en het ondernemerschap. De opleiding vindt plaats in kleine groepen. We maken gebruik van blended learning: een combinatie van online en klassikale lessen.
Na het afronden van de opleiding bekijken we samen of een betrekking in loondienst bij u past of dat u als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt. En pas daarna zoeken we uit of franchising geschikt is voor u. Wij helpen u om de juiste keuze te maken.
Uiteindelijk gaat het er in deze fase om dat u na afloop niet alleen mentor bent, maar ook met een goed gevoel start als franchisenemer.

Fase 2: Start van uw eigen bedrijf

In deze fase heeft u ervoor gekozen om franchisenemer bij BilancioZorg te worden. Uw eigen onderneming gaat van start! U kunt voortdurend aanspraak maken op onze dienstverlening: er volgt een startersdag, we brengen u in contact met andere franchisenemers, we zijn een vraagbaak voor alle vragen die u in de beginfase heeft en begeleiden u tijdens de eerste audit van het kwaliteitsbureau.
Via vervolgbezoeken, telefoonsessies en BilancioZorg-meetings geven we hier verder invulling aan. We besteden in de meetings met name aandacht aan vakkennis, maar ook aan de marketing van uw eigen bedrijf zodat u uw vestiging van BilancioZorg verder kan laten groeien.

Bent u er klaar voor om mentor te worden?

Contact opnemen

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u kennismaken met een mentor? Neem dan gerust contact met ons op.