Mentor worden? Dit zijn de voordelen van franchise

Als franchisenemer bij BilancioZorg geniet u van veel voordelen. Denk aan continuïteit voor de lange termijn, gemak, kwaliteit, partnerschap en een uniforme werkwijze. Zeker de uniformiteit in het werkproces en het inbouwen van controlemomenten in het werkproces worden steeds belangrijker. Maar ook het belang van opleiding en kennisdeling wordt groter. Zo kan geborgd worden dat onafhankelijke, bekwame personen hun diensten kunnen verlenen.

Met de franchiseformulier BilancioZorg krijgen ondernemers de gelegenheid om hun eigen bedrijf in mentorschap succesvol en winstgevend te exploiteren. De franchiseformule van BilancioZorg is een total business concept. Dat betekent een combinatie van vakinhoudelijk samenwerken én samenwerking op marketinggebied én samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering/bedrijfsprocessen.

Kwaliteit

In de branche voor mentorschap zijn veel partijen actief; meerder hiervan zijn vrijwilligers. Kantongerechten, ketenpartners en verwijzers van cliënten zijn steeds kritischer op de grootte van de organisatie, en de persoonlijkheid en kwaliteit van de mentor. Daarom is het voor u als professionele mentor belangrijk om zich aan te sluiten bij een bedrijf dat kwaliteit en vakbekwaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dat aangesloten is bij een branchevereniging en dat professionaliteit uitstraalt.

Marketingkracht

BilancioZorg is onderdeel van de Bilancio Groep, net als BilancioBudget. BilancioBudget is een sterk merk op het gebied van bewindvoering. Veel cliënten bij BilancioBudget kunnen ook geconverteerd worden naar mentorschapscliënten. Als ondernemer bij BilancioZorg profiteert u van de merkkracht en wisselwerking van deze grote organisatie die achter u staat.

Tijd- en kostenbesparend

De samenwerking met BilancioZorg bespaart u tijd. Zeker voor de startfase van uw bedrijf is dit aan absolute meerwaarde. U bent snel ‘up and running’ en kunt uw investeringen eerder terugverdienen.
Daarnaast vallen er enkele kosten weg en profiteert u van lagere kosten dankzij de samenwerking met BilancioZorg. Kosten die u anders wél had gehad. U krijgt inkoopvoordeel op zaken als vormgeving, boekhoudkosten, auditkosten en administratiesoftware. Daarnaast hoeft u geen kosten te maken voor onder meer facturatie, hosting van e-mail en website, een secretaresse of lidmaatschapskosten van de branchevereniging.

Gezamenlijke kennis

Binnen een franchiseformule is kennisdelen eenvoudig. We organiseren meetings en workshops en bieden een online platform. De verschillende achtergronden en specialismen van onze franchisenemers zorgen voor een mooie kruisbestuiving van kennis op de onderliggende deelterreinen. De vergaarde kennis kunt u inzetten voor uw cliënten, verwijzers en in uw netwerk.

Heeft dit uw interesse gewekt?

En wilt u vrijblijvend onze uitgebreide brochure voor franchisenemers ontvangen?

Aanmeldprocedure

Herkent u zichzelf in het profiel van de franchisenemer? Als u enthousiast bent en mentor wilt worden bij BilancioZorg dan kunt u zich aanmelden. Daarna zullen we kennismaken met elkaar. In een gesprek waar zowel uw vragen als onze vragen aan de orde komen, kijken we of we bij elkaar passen. Daarna spreken we de intentie uit om te gaan samenwerken.

Lees meer