Over BilancioZorg

BilancioZorg zet zich in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij (dreigende) persoonlijke of zorggerelateerde problemen. De naam ‘BilancioZorg’ kan worden vertaald als ‘balans bij zorg’. Het is onze missie om te zorgen voor balans in het persoonlijke leven van onze cliënten.

Onze dienstverlening

Bilancio is een begrip op het gebied van beschermingsmaatregelen. Waar BilancioBudget zich richt op beschermingsbewind, ligt de focus van BilancioZorg op mentorschap.
De visie van BilancioZorg is focus op de taken van de mentor, focus op de persoonlijke belangen, en focus op de cliënt.
Door samen te werken met ondernemende mentoren is BilancioZorg door het hele land te vinden. We kunnen daarom veel cliënten helpen. Alle mentoren die als franchisenemer bij BilancioZorg werken, geven cliënten persoonlijke gemoedsrust door middel van hulp of advies. Zo zorgen ze voor balans in het persoonlijke leven.

Onze mentoren

Al onze mentoren zijn professioneel en worden door de rechter aangesteld. Ze voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Zo beschikken ze over de juiste opleiding, zijn ze in het bezit van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) en dienen ze jaarlijks een mentorschapsplan in bij de rechter. Ook moet hun dossieropbouw en logboek voldoen aan de eisen van de NBA.
De kosten van de mentoren zijn vastgesteld door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en zijn dus altijd gelijk.

Erika Morren

BilancioZorg is opgericht door Erika Morren. Zij is ook oprichtster van de franchiseformule BilancioBudget. Daarnaast is ze bestuurslid van BPBI, docent en coach in ondernemersvaardigheden, en auteur van het boek ‘Schuldenvrij leven’.
Al bij de start van haar bedrijf besefte Erika dat ze de samenwerking met andere ondernemers nodig had om haar visie en missie te volbrengen. Naast de investeringen in haar eigen adviespraktijk investeerde ze van meet af aan in het vastleggen en digitaliseren van bedrijfsprocessen en adviesmethodieken, en de (door)ontwikkeling van werkprocessen, software en marketing. Alles om in een later stadium andere (startende) bewindvoerders en mentoren efficiency, tijdvoordeel, kostenvoordeel en gemak te kunnen bieden.

Kirsten van Hall

Jeffrey Braad 

Jeffrey heeft 21 jaar ervaring in de zorg. Hij heeft als verzorgende en verpleegkundige gewerkt van verpleeghuis tot thuiszorg en alles er tussen. De laatste 11 jaar is hij klantadviseur geweest bij twee grote zorgorganisaties. WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) en in Rotterdam bij Aafje. Vanuit deze functies heeft hij  veel ervaring kunnen op doen in alle wetten en regels van de Wet langdurige zorg, Wet maatschappelijke ondersteuning en verder uitgebreid bekend met alle instanties om de zorg heen.

Deze ervaring neemt hij nu mee om zijn cliënten van de beste zorg te kunnen voorzien als Mentor.

Wordt u franchisenemer bij BilancioZorg?

Steeds meer mensen in Nederland hebben problemen met hun persoonlijke zaken. Met name vanwege de toenemende vergrijzing zijn er steeds meer kwetsbare mensen die zelf niet meer in staat zijn om besluiten te nemen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Met mentorschap worden deze mensen geholpen door hun persoonlijke of zorggerelateerde zaken (even) uit handen te geven.

Wilt u als mentor deze kwetsbare mensen ondersteunen? Word franchisenemer bij BilancioZorg! Wij zoeken ondernemers die hun eigen bedrijf in mentorschap willen starten als franchisenemer bij BilancioZorg.

Heeft dit uw interesse gewekt?

En wilt u vrijblijvend onze uitgebreide brochure voor franchisenemers ontvangen?

Contact opnemen

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u kennismaken met een mentor? Neem dan gerust contact met ons op.